Vår historie

Lidenskap, Glede og Samhold

Harstad Funkis er ikke bare et håndballag; det er et unikt tilbud for alle håndballentusiaster som av ulike grunner ikke finner sin plass i det ordinære håndball-miljøet. Startet i 2015 som en del av Harstad Håndballklubb, har laget vokst til å inkludere 20 spillere i ulike aldre, støttet av fem dedikerte trenere. Vi er mer enn et lag – vi er et fellesskap.

Trening er en sentral del av vår hverdag, og selv i sommerferien oppfordrer vi til aktivitet gjennom ukentlige utfordringer og temaer. TH – Tilrettelagt håndball for oss handler om å tilpasse seg hver enkelt spillers behov og skape et inkluderende og respektfullt miljø.

Siden oppstarten har laget utviklet seg betydelig, både sportslig og sosialt. Vi er stolte av våre spillere og deres framgang, og vi legger vekt på å fremme god helse og livskvalitet for alle, uavhengig av funksjonsnedsettelser. Vår ambisjon er å gi våre utøvere muligheten til å drive med idrett på sine egne premisser.

Gjennom lidenskap og glede ønsker vi å skape fine opplevelser for våre spillere, bygge sterke bånd både på og utenfor banen. Vi er mer enn et lag – vi er en arena for verdifullt fellesskap.

Glede, samhold og håndballens verdier er kjernen i alt vi gjør. Vi har som mål at alle, uavhengig av funksjonsnivå, skal føle seg trygge og inkluderte når de er med oss. Å være en del av Harstad Funkis og Harstad Håndballklubb er en kilde til stolthet for våre spillere, og vi ønsker å være en plattform som samler og skaper noe betydningsfullt for alle som er med.

Mer om oss

Harstad Funkis

Vår historie

Trenere

Våre sponsorer

GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSORER
STØTTESPILLERE