Våre trenere

Engasjerte trenere

På Harstad Funkis er våre trenere ikke bare veiledere, men lidenskapelige formidlere av glede, positivitet og mestring. De brenner for å gi hver enkelt spiller en unik og positiv opplevelse på treningen.

Dyktighet er et nøkkelord for våre trenere. De har en imponerende faglig kompetanse, men det som virkelig skiller dem ut, er deres evne til å tilpasse øvelsene etter individuelle behov. Uansett ferdighetsnivå eller utfordringer, sørger de for at hver spiller får en meningsfull og tilpasset treningsopplevelse.

Positivitet og motivasjon er fundamentet for våre trenere. De elsker å se spillerne vokse og lære, og deres entusiasme er smittsom. På treningen er atmosfæren preget av oppmuntring, støtte og en stadig tro på potensialet til hver enkelt utøver.

Våre trenere legger stor vekt på å skape en morsom og utfordrende treningsmiljø. De utfordrer spillerne til å strekke seg utover komfortsonen, samtidig som de sørger for at latter og glede er en integrert del av opplevelsen.

Utover treningen jobber trenerteamet hardt for å gi laget sjansen til å delta på spennende turneringer. Dette gir ikke bare spillerne muligheten til å konkurrere og vise frem sine ferdigheter, men det skaper også anledninger til å knytte vennskap med andre lag. Trenernes dedikasjon går ut over banen – de er med på å bygge en plattform der deltakelse i idrett blir en kilde til samhold, vekst og glede for alle på Harstad Funkis.

JAN LINDGREN

Hovedkontakt for Harstad Funkis
Trener Harstad Funkis/Harstad Funkis UNG


+47 95 88 25 95

jan@harstadhk.com

BEATE TANDE

Trener Harstad Funkis/Harstad Funkis UNG


+47 90 91 74 00

beate@harstadhk.com

CARINA BERTHEUSSEN

Hjelpetrener


+47 91 33 98 66

hei@harstadfunkis.no

RONJA STEINÅS

Trener Harstad Funkis UNG


+47

hei@harstadfunkis.no

JØRN HELGE JOHNSEN

Hjelpetrener/spiller


+47 97 15 30 85

hei@harstadfunkis.no

ANNE-GRETE ROULUND

Lagleder


+47 47 27 69 91

hei@harstadfunkis.no

Mer om oss

Harstad Funkis

Vår historie

Trenere

Våre sponsorer

GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSORER
STØTTESPILLERE