Vil du spille håndball?

Bli med på Harstad Funkis UNG

Harstad Funkis er stolte av å introdusere et helt nytt tilbud: Harstad Funkis UNG, et tilrettelagt håndballag for barn og unge med forskjellige funksjonsvariasjoner. Hos oss er alle velkomne, uansett erfaring eller bakgrunn – det viktigste er viljen til å prøve noe nytt og ha det gøy!

Harstad Funkis UNG er dedikert til å skape et unikt og støttende miljø for alle spillerne. Ta med deg entusiasmen din og bli med oss for å utforske gleden ved håndball!

Hvorfor velge Harstad Funkis UNG?

  • Inkluderende fellesskap: Vi tror på å skape et inkluderende miljø der alle kan delta og føle seg velkomne. Enten du har spilt håndball før eller ikke, er vårt mål å gi alle en sjanse til å delta og utforske gleden ved denne fantastiske sporten.
  • Lær og ha det gøy: Håndball er ikke bare en sport; det er en kilde til glede, spenning og vennskap. På Harstad Funkis UNG vil du lære grunnleggende ferdigheter som kasting, fanging, løping, hopping og samarbeid med andre på laget. Vi legger vekt på å skape en morsom og lærerik opplevelse for alle spillere.
  • Helsefordeler: Håndball er en sport som gir deg en helhetlig trening for både kroppen og hjernen. Ved å delta på våre treninger, vil du oppleve forbedringer i fysisk form, koordinasjon og konsentrasjon. Håndball er en flott måte å holde seg aktiv på!

Når og hvor?

Vi inviterer deg til å delta på våre treningsøkter som finner sted hver mandag fra 16:30 til 17:30 i Stangneshallen. Dette gir deg en perfekt sjanse til å avslutte dagen med energi, moro og nye vennskap.

Kom å prøv
🤾🏻

Ta gjerne kontakt med oss om du eller noen du kjenner har lyst til å prøve å spille håndball, vi er alltid glade for å se nye ansikter.
Bruk gjerne skjema du finner nedenfor eller gå til kontaktsiden hvor du også finner telefonnummer hvis du vil ta en prat.

Usikker?

Kom en tur innom enten for å se eller være med for å se om håndballens magiske verden er noe for deg. Vi lover deg at du ikke vil angre!

Harstad Funkis brosjyre – Ta en titt

VÅRE VERDIER:
INKLUDERING | LIKEVERD | SAMHOLD |  GLEDE 

Send oss en e-post

Vi kan hjelpe deg med stort og smått!
Ser frem til å høre fra deg!

2 + 2 = ?

Siste nytt

Hurtigmeny

Rekruttering

Turnering

Aktuelt

Om oss

Treningstider

Kontakt oss

Våre sponsorer

GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSORER
STØTTESPILLERE